Gyermekjóga

A gyermekjóga állandó foglalkozásaink egyike, mely tulajdonképpen nem más, mint vidámság, játék, mozgás, relaxáció, azaz teljes felszabadultság, szeretetteljes környezetben!

A gyermekjóga valójában alternatív mozgásterápia, amely során a gyermek játékosan megismerkedik a jóga szellemiségével, mozdulataival. Célunk, hogy óráinkon a gyerekek megszeressék a mozgást, és segítségünkkel rátaláljanak a testi-lelki-szellemi és szociális harmóniára.

Tematikus foglalkozásainkon a gyerekekkel olyan új gondolkodásmódot ismertetünk meg, mely rávezeti őket, hogy az ember nem csak egy test, hanem sokkal több annál. Éppen ezért játékos formában foglalkozunk többek között a jógafilozófiával, a nagy szellemi tanítókkal, az egészséges életmóddal, a természet- és környezetvédelemmel valamint a lelki egyensúly alappilléreivel.

A gyermekjóga segíti mindemellett a vázizomzat optimális megerősítését, a helyes testtartást, a hajlékonyság megőrzését, az egészséges test-és öntudat kialakulását, a gátlások leküzdését, a mindennapi jó és rossz élmények feldolgozását, a testi-lelki egyensúly megteremtését, valamint a béke és nyugalom megtalálását a hiperaktív gyermekek estében is. Minden foglalkozásunk hangtálas relaxációval zárul, mely során beépülnek az órán megtapasztaltak, a gyerekek elcsendesednek, magukba tekintenek.

Várunk szeretettel óráinkon vagy magánfoglalkozásainkon!

Helyszín: Móra Ferenc Általános Iskola, 1144 Budapest, Újváros park 2.

Időpont: tanítási időszakban keddenként 16:00-17:00

Elérhetőségünk

Lótusz Fénye Egyesület


Telefon:  06-30/294-57-05


Adószám:  18621185-1-42